[PROVEDEN PROJEKT – II. FESTIVAL MANDARINA AND WINE MARKET UZ IZRADU METALNE KONSTRUKCIJE “OPUZEN”]

Turistička zajednica Grada Opuzena provela je projekt II. Festival Mandarina and Wine Market uz izradu mentalne konstrukcije “Opuzen” financiran u većinskom dijelu putem javnog natječaja Turističke zajednice Dubrovacko-Neretvanske županije iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontintent u 2023.

Pored nove foto-točke “Opuzen” koja je montirana kao trajna infrastruktura u Gradskom parku Opuzen završetak projekta obilježen je održavanjem “2ND Mandarina & Wine Marketa” dana 14. listopada 2023 zajedno s manifestacijom “Dani mandarina” u organizaciji Srednje poljoprivredne i tehničke škole Opuzen.

Ova manifestacija okupila je lokalna obiteljska poljoprivredna gospodarstva s područja Opuzena i vrhunske vinare – Terra Madre, Opus, Deak, Prović i Rizman, a posjetitelji su uz čašicu vrhunskog vina, prirodne sokove od mandarina, bogat glazbeni program, ukusne neretvanske zalogaje i autohtone proizvode od mandarina imali prigodu pogledati i jednodnevnu izložbu na otvorenom Udruge likovnih stvaratelja Opuzen.

Pročitajte i ostale novosti